VMware Workstation 7.1


 

VMware Workstation là một phần mềm ảo hóa desktop mạnh mẽ dành cho các nhà phát triển/kiểm tra phần mềm và các chuyên gia IT cần chạy nhiều HĐH một lúc trên một máy PC. Người dùng có thể chạy các HĐH Windows, Linux, Netware hay Solaris x86 trên các máy ảo di động mà không cần phải khởi động lại hay phân vùng ổ cứng. VMware Workstation cung cấp khả năng hoạt động tuyệt vời và nhiều tính năng mới như tối ưu hóa bộ nhớ và khả năng quản lý các thiết lập nhiều lớp. Các tính năng thiết yếu như mạng ảo, chụp ảnh nhanh trực tiếp, kéo thả, chia sẻ thư mục và hỗ trợ PXE khiến VMware Workstation trở thành công cụ mạnh mẽ nhất và không thể thiếu cho các nhà doanh nghiệp phát triển tin học và các nhà quản trị hệ thống.

Với hàng triệu khách hàng và hàng loạt các giải thưởng quan trọng trong 7 năm qua, VMware Workstation đã được chứng minh là một công ghệ giúp tăng năng suất và sự linh họat trong công việc. Đây là một công cụ không thể thiếu cho các nhà phát triển phần mềm và các chuyên gia IT trên toàn thế giới.

VMware Workstation họat động bằng cách cho phép nhiều HĐH và các ứng dụng của chúng chạy đồng thời trên một máy duy nhất. Các HĐH và ứng dụng này được tách ra vào trong các máy ảo. Những máy ảo này cùng tồn tại trên một phần cứng duy nhất. Các layer ảo của VMware sẽ kết nối các phần cứng vật lý với các máy ảo, do đó mỗi máy ảo sẽ có CPU, bộ nhớ, các ổ đĩa, thiết bị nhập/xuất riêng.

Tính năng cho người dùng

– Thiết lập và thử nghiệm các ứng dụng đa lớp, cập nhật ứng dụng và các miếng vá cho HĐH chỉ trên một PC duy nhất.
– Dễ dàng phục hồi và chia sẻ các môi trường thử nghiệm được lưu trữ; giảm thiểu các thiết lập trùng lặp và thời gian thiết lập.
– Làm cho việc học tập trên máy tính thuận lợi hơn do sinh viên luôn đuợc sử dụng máy với tình trạng “sạch sẽ” và thử nghiệm với nhiều HĐH, ứng dụng cá các công cụ trên những máy ảo an tòan và độc lập.
– Chạy các bản demo phần mềm với các thiết lập phức tạp hoặc đa lớp trên một chiếc laptop
– Tăng tốc độ giải quyết các rắc rối của người dùng cuối dựa trên một thư viện các máy ảo được thiết lập sẵn

Những tính năng chính

– Hỗ trợ nhiều màn hình – Bạn có thể thiết lập để một VM trải rộng ra nhiều màn hình, hoặc nhiều VM, với mỗi VM trên một màn hình riêng biệt.
– Hỗ trợ các thiết bị USB 2.0 – Bây giờ bạn đã có thể sử dụng các thiết bị ngọai vi yêu cầu tốc độ làm việc cao trên VM, như máy MP3 và các thiết bị lưu trữ di động khác
VM Record/Replay – Bạn có thể sử dụng tính năng này để thu lại các hoạt động của VM và được đảm bảo là sẽ tái lập lại tình trạng của VM chính xác 100%.
– Integrated Virtual Debugger – Workstation được tích hợp Visual Studio và Eclipse nên bạn có thể trực tiếp sử dụng, chạy và vá các lỗ hổng của các chương trình trong một VM từ một IDE yêu thích
– Automation APIs (VIX API 2.0) – Bạn có thể viết script hay chương trình để VM tự động thực hiện việc kiểm tra.

Ultimate Desktop Virtualization sản phẩm dành cho Windows 7

* Khởi động Windows 7 trong một máy ảo với sự hỗ trợ đầu tiên của ngành công nghiệp hỗ trợ đồ họa Windows Aero 3D. Cài đặt Windows 7 32 bit hoặc 64 bit tại một máy ảo thậm chí còn dễ dàng hơn trên máy tính vật lý của bạn. VMware Workstation 7 với Flip 3D và Aero Peek để hiển thị hình thu nhỏ sống của các máy ảo của bạn. Tốt hơn so với Windows XP Mode, bạn có thể chạy Windows XP với đồ họa 3D, hiệu suất nhanh hơn, và tích hợp chặt chẽ với Unity, chia sẻ các thư mục và kéo và thả tiện lợi. VMware Workstation tối ưu hóa cho hiệu suất tối đa khi chạy trên Windows 7 32-bit và 64-bit.

Đồ họa 3D tốt hơn

* VMware Workstation là sản phẩm đầu tiên hỗ trợ đồ họa 3D trong các môi trường ảo hóa và bây giờ là người tiên phong hỗ trợ Windows Aero trong Windows Vista và Windows 7 máy ảo. Khởi động nhiều hơn ứng dụng 3D với hỗ trợ DirectX 9.0c Shader Model 3 và OpenGL 2.13D đồ họa trong Windows máy ảo.

Môi trường ảo hóa nâng cao

* Tạo máy ảo lên đến 4 bộ vi xử lý ảo hoặc 4 lõi ảo và lên đến 32GB bộ nhớ cho mỗi máy ảo. Driverless in ấn làm cho máy in máy tính của bạn tự động có thể truy cập đến Windows và Linux máy ảo-không có cấu hình hoặc điều khiển cần thiết. Thẻ thông minh xác thực cho phép bạn dành một đầu đọc thẻ thông minh cho một máy ảo hoặc truy cập chia sẻ.

Tính năng chuyên nghiệp không thể thiếu

• Cài đặt và chạy VMware vSphere 4 và VMware ESXi trong máy ảo
• IDE tích hợp mới cho các cụ SpringSource Suite và Eclipse IDE cho C /C++
• Replay gỡ bây giờ dễ dàng hơn và nhanh hơn.
• Remote Replay Debugging làm dễ dàng hơn để chia sẻ bản thu máy ảo để phân tích.

Bảo vệ trước các con mắt tò mò

* Bảo vệ máy tính của bạn với thuật toán mã hóa 256-bit AES.

In mọi thứ

* Driver-less giúp máy in máy tính của bạn tự động có thể truy cập đến Windows và Linux ảo không có cấu hình hoặc điều khiển cần thiết. Thậm chí còn có thể thiết lập máy in mặc định.

Giải phóng tài nguyên hệ thống

* Tạm dừng một máy tính ảo, tài nguyên hệ thống đã sử dụng để chạy máy ảo và các chương trình bên trong sẽ được giải phóng trả lại cho máy tính vật lý của bạn.

Changes in VMware Workstation 7.1.4

The following issues are resolved in VMware Workstation 7.1.4.
* When you install VMware Workstation on an operating system that uses a post-2.6.34 Linux kernel, the vmmon module fails to compile.
* The vmxnet and vsock guest modules fail to compile on operating systems that use post-2.6.32 Linux kernels.
* When you install VMware Tools on an operating system that uses a post-2.6.34 Linux kernel, the vsock.ko module fails to build.
* Unity mode does not work with an Ubuntu 10.10 64-bit guest operating system.
* An unrecoverable error occurs when you select the Novell NetWare, Sun Solaris, or Other guest operating system type in the New Virtual Machine wizard.
* When you run bulkDeploy.exe to deploy a Pocket ACE package into one or more locations, it crashes with the error SSL Wrapper: invoked uninitilized function AES_set_encrypt_key!.

Kích thước | 571 Mb

Hệ Điều Hành: Windows 2000/XP/Vista/7

HomePage : http://www.vmware.com

Linkdown :

———————-

Softpedia :

http://download1us.softpedia.com/dl/9d3f85ca76a86fee4c43946fad4a23ff/4d930463/100005341/software/system/vmware/VMware-workstation-full-7.1.4-385536.exe

Key :

CU1XK-6WW50-M815Y-RPPNX-PCUE8
 AG18K-4HGEK-H88HP-UQNQZ-YZ282 
ZA3MR-0RG4M-M89EP-MWQ5C-WUK8F

Key Gen : http://www.mediafire.com/?max844076mt6iym
------------------------------------

Mediafire + Key Gen

http://www.mediafire.com/?r4u8y31vd1g4t


------------------------------------------------

Introducing VMware Workstation 7


Winner of more than 50 industry awards, VMware Workstation transforms the way technical professionals develop, test, demo, and deploy software. Innovative features help software developers, QA engineers, sales professionals, and IT administrators to reduce hardware cost, save time, minimize risk, and streamline tasks that save time and improve productivity.

 

Optimized for Windows 7

Run Windows 7 in a virtual machine with the industry’s first support for Windows Aero 3D graphics. Install 32-bit and 64-bit versions of Windows 7 in a virtual machine even easier than on your physical PC. VMware Workstation 7 works with Flip 3D and Aero Peek to show live thumbnails of your virtual machines and is optimized for maximum performance when running on Windows 7 PCs.

Best 3D Graphics Just Got Better

VMware Workstation was the first to support 3D graphics in virtualized environments and is now the first to support Windows Aero in Windows Vista and Windows 7 virtual machines. Run even more 3D applications with support for DirectX 9.0c Shader Model 3 and OpenGL 2.13D graphics in Windows virtual machines.


Most Advanced Virtualization Platform

Create virtual machines with up to 8 virtual processors or 8 virtual cores and up to 32GB of memory per virtual machine. Driverless printing makes your PC printers automatically accessible to your Windows and Linux virtual machines—no configuration or drivers required. Smart card authentication enables you to dedicate a Smart Card reader to a virtual machines or share access.

Features Professionals Cannot Live Without

 • Better than Windows XP Mode, you can run Windows XP with advanced 3D graphics, faster performance, and tighter integration with Unity, shared folders and drag and drop convenience.
 • Install and run VMware vSphere 4 and VMware ESXi in a virtual machine
 • New IDE integrations for the SpringSource Tools Suite and Eclipse IDE for C/C++
 • Replay debugging is now easier and faster
 • Remote Replay Debugging makes it easier to share virtual machine recordings for analysis

More Refined Than Ever

Protect from Prying Eyes
Protect your virtual machines from prying eyes with 256-bit AES encryption.

Printing that Just Works
Driver-less printing makes your PC printers automatically accessible to your Windows and Linux VMs—no configuration or drivers required. Your PC’s default printer even shows up as the default, too.

Go Back in Time
Buggy applications, hardware failures, viruses and other malware do not give you fair warning to take a manual snapshot. AutoProtect luckily automatically takes snapshots at set intervals, protecting you from unexpected bumps in the road, making it easy to go back in time to when things were good.

Free Up System Resources
Pause a virtual machine to free up CPU resources for use by other running virtual machines or demanding applications.

What’s New in VMware Workstation 7.1

 • Support for 8 virtual processors (or 8 virtual cores) and 2 TB virtual disks.
 • Support for OpenGL 2.1 for Windows Vista and Windows 7 guests.
 • Greatly improved DirectX 9.0 graphics performance for Windows Vista and Windows 7 guests. Up to 2x faster than Workstation 7.
 • Launch virtualized applications directly from the Windows 7 taskbar to create a seamless experience between applications in your virtual machines and the desktop.
 • Optimized performance for Intel’s Core i3, i5, i7 processor family for faster virtual machine encryption and decryption.
 • Support for more Host and Guest Operating Systems, including: Hosts: Windows 2008 R2, Ubuntu 10.04, RHEL 5.4, and more Guests: Fedora 12, Ubuntu 10.04, RHEL 5.4, SEL 11 SP1, and more.
 • Now includes built in Automatic Updates feature to check, download, and install VMware Workstation updates.
 • Ability to import and export Open Virtualization Format (OVF 1.0) packaged virtual machines and upload directly to VMware vSphere, the industry’s best platform for building cloud infrastructures.

 


 

27 thoughts on “VMware Workstation 7.1

 1. Pingback: acne treatment
 2. Pingback: Gothic Jewellery
 3. Pingback: Baby Shoes
 4. Pingback: Network Marketing
 5. Pingback: Singapore Jobs
 6. VMware Workstation Version 7.1.5 | 04 OCT 2011 | Build 491717

  Last Document Update: 05 OCT 2011

  Link down:

  VMware Workstation for Windows 32-bit and 64-bit with VMware Tools

  572M Windows 32-bit and 64-bit .exe
  (md5sum:40a0a39377a6ba804d5e76e59449d51f)
  (sha1sum:25462e18bf9439876c63948415f7ba7b09baa8e6)
  http://www.vmware.com/downloads/downloadBinary.do?downloadGroup=WKST-715-WIN&vmware=downloadBinary&file=VMware-workstation-full-7.1.5-491717.exe&pot=1&code=VMware-workstation-full-7.1.5-491717.exe&hashKey=59613156965ee1e58dd9e120b649678e&tranId=68126624&downloadURL=

  VMware Workstation for Windows 32-bit and 64-bit without VMware Tools
  377M Windows 32-bit and 64-bit .exe
  (md5sum:735a5f947b32a6a3f9de984a40d98e19)
  (sha1sum:f42b74ce249d905ebba51442407
  http://www.vmware.com/downloads/downloadBinary.do?downloadGroup=WKST-715-WIN&vmware=downloadBinary&file=VMware-workstation-7.1.5-491717.exe&pot=1&code=VMware-workstation-7.1.5-491717.exe&hashKey=8369a4686e35e29e24e6e4adbba0a1ea&tranId=68126624&downloadURL=

  VMware Workstation 7.1.5 is a maintenance release that resolves some security issues and known problems. Highlights of VMware Workstation 7.1.5 functionality include:

  Support for Ubuntu 11.04 as a guest operating system
  Resolved customer-reported USB device issues
  Improved virtual printing for Linux guests
  ACE Management Server updates for performance and security

  Workstation 7 now also accepts Workstation 8 license keys.

  VMware Workstation 7.1.5 is a free update for all VMware Workstation 7 users.
  Prior Releases of Workstation

  Known problems from prior releases of VMware Workstation are described in the release notes for each release. To view release notes for the prior releases of VMware Workstation, see VMware Workstation 7.1.4, VMware Workstation 7.1.3, VMware Workstation 7.1.2, VMware Workstation 7.1.1, and VMware Workstation 7.1.
  Resolved Issues
  The following sections list the resolved issues in VMware Workstation 7.1.5.

  Security Fixes

  Workstation 7.1.5 addresses a buffer overflow vulnerability
  A buffer overflow vulnerability existed in the way UDF file systems are handled. This issue allowed for code execution if a user installed from a malicious ISO image that was specially crafted by an attacker.

  The Common Vulnerabilities and Exposures project (cve.mitre.org) has assigned the name CVE-2011-3868 to the issue.

  Other Resolved Issues

  ThinPrint printers might not have been visible in Linux guests. With VMware Workstation 7.1.5, you can use ThinPrint printers to print in Linux guests.
  The networking inside the guest did not restore correctly after resuming a suspended virtual machine with an Ubuntu 10.10 or later guest operating system.
  In a Windows guest, saving a file using Visual Studio 2008 SP1 on VMware Shared folders failed. Attempting to save the file resulted in the following error:
  The operation could not be completed. The process cannot access the file because it is being used by another process.
  As a workaround, you could save under another file name, using the Save As option. This sharing violation also resulted in Visual Studio builds failing on Shared Folders.
  On a Windows host, if you held down a key in a Unity window, moved the mouse out of the Unity window, and clicked elsewhere in the host, the key press continued repeatedly inside the Unity window.
  Occasional data corruption occurred when transferring large amounts of data to USB devices from virtual machines running Windows 7.
  After switching between guest consoles in quick switch and full screen modes, motion grab was disabled and an extra click was required to get back into the virtual machine.
  Some USB mobile network cards were not recognized by the host when the VMware USB arbitration service was running.
  When the host disk containing the virtual machine was full, powering on the virtual machine might have failed with the following incorrect error message:
  The Printer is out of paper.
  The message now correctly states that the disk is full.
  Some USB Human Interface Devices (HID) could not connect automatically if the .vmx file contained the following line:
  usb.autoConnect.device1 = “vid: pid:”
  After a Windows 7 guest went into screen saver mode, you could not wake up the guest when you clicked inside the virtual machine. This problem occurred only when the following screen saver and power plan settings were selected or enabled:
  In Screen Saver Settings, a screen saver was enabled, the idle time was set, and On resume, display logon screen was selected.
  In Power Options, the Balanced plan was selected and the Turn off the display and Put the computer to sleep plan settings were set to the same timeout value as the screen saver idle time.
  A Windows virtual machine with a Windows XP display driver model (XPDM) driver installed might have crashed due to a vmx_fb.dll error and failed with a blue screen.

  Top of Page
  Known Issues

  The known issues for VMware Workstation are grouped by topic in the following sections.

  Software Updates
  Installation, Upgrade, and Compatibility
  Display
  Integrated Virtual Debuggers
  Miscellaneous

  Software Updates
  The known issue under this section is only applicable when upgrading from the VMware Workstation 7.1 release candidate to the current VMware Workstation 7.1 release.

  Upgrading VMware Workstation on non-English versions of Windows Vista and Windows 7 hosts might cause the vmUpdateLauncher.exe program to fail and trigger high CPU and memory usage.
  Workaround: In the %PROGRAMFILES%\VMware\VMware Workstation directory, replace the vmUpdateLauncher.exe file with the one available on VMware Communities.

  Installation, Upgrade, and Compatibility

  Having percent signs (%) in the VMware Workstation installation folder path might lead to failure of Workstation installation.
  Workaround: Do not include percent signs (%) in the VMware Workstation installation folder path.
  The WDDM graphics driver included in the VMware Workstation 7.1 release is not compatible with VMware Workstation 7.0 and earlier releases. To run a virtual machine in an older version of VMware Workstation, revert to the previous version of the WDDM driver.
  Workaround: Uninstall the current version of VMware Tools and install the previously released version.
  On Windows hosts, if VMware applications or virtual machines are running under a different user, then the current user might not be able to upgrade VMware Workstation concurrently.
  Workaround: To upgrade VMware Workstation, complete the following steps:
  Open Windows Task Manager.
  Verify that VMware applications or virtual machines are running under a different user.
  Switch to that user.
  Close all VMware applications and virtual machines.
  Switch back and upgrade VMware Workstation.
  If you do not have the proper permission to switch, contact your system administrator.
  On Linux hosts, changes to the System proxy settings and Manual proxy settings might take effect after you restart VMware Workstation.
  On Windows Server 2008 hosts, if you are not logged in as an Administrative user or your group policy disallows .msi installers, VMware Workstation and VMware Tools update might fail.
  In some instances, using Easy Install to create a virtual machine with Kubuntu 10.04 might result in a blank screen after the virtual machine restarts for the first time.
  Workaround: Restart the virtual machine.
  Installing the Linux version of VMware Workstation in a directory where the path contains spaces, might cause the OVF Tool to launch incorrectly.
  Workaround: To launch the OVF Tool, implement one of the following workarounds:
  Install the Linux version of VMware Workstation in a directory path without spaces.
  Edit line 23 of the ovftool script to contain the following command: “$OVFTOOL_BIN” “$@”.
  On SUSE 11.2 and possibly other Linux distributions, the sudo command does not preserve the DISPLAY environment, which could cause the VMware Workstation installer user interface to fail.
  Workaround: To preserve the DISPLAY environment add Defaults env_keep+=”DISPLAY” to the /etc/sudoers file.
  Installing VMware Workstation in a directory path that contains non-ASCII characters might cause an unsuccessful installation or cause guest application shortcuts to become unresponsive when you try to open them.
  Workaround: Install VMware Workstation in a directory path containing only ASCII characters.

  Top of Page

  Display

  In some cases, entering Unity mode on Windows 7 virtual machines with Aero configured to use more than two monitors could disable migration of Unity windows between monitors.
  Workaround: Exit and reenter Unity mode.
  Exiting FIFA 08 game on Windows 7 guests and hosts with Aero enabled, might cause the desktop wallpaper to turn black.
  Running OpenGL applications using full screen view across multiple displays on a Windows XP virtual machine might fail.
  There are known issues with the ATI Linux driver 10.2. VMware recommends that you use ATI Linux driver 9.11 for the best 3D user experience.
  On Fedora 13 and Red Hat Enterprise Linux 6 virtual machines, Unity mode might not support maximizing virtual machine application windows.
  When running Left 4 Dead application, transitioning the virtual machine between console view and full screen mode, might cause the application to display incorrectly.
  Workaround: Restart the application to restore display.

  Integrated Virtual Debuggers

  When you restart an Integrated Virtual Debugger live debugging session for a Visual Basic project in a virtual machine using Microsoft Visual Studio 2008 or 2010, the Remote Debug Monitor instance might become unresponsive.
  Workaround: In Microsoft Visual Studio 2008, manually stop the msvsmon.exe process in the guest. When a prompt appears to confirm whether you want to use the existing Remote Debug Monitor instance, select No and continue with the live debugging session. For Microsoft Visual Studio 2010, restart the Visual Studio 2010 program.
  On Ubuntu 10.04 hosts, debugging with the Eclipse C/C++ Remote Debugging plug-in might fail with the error message “/usr/bin/xterm: can’t execvp /mnt/hgfs/gdbserverDirectory/gdbserver: Protocol error”.
  Live debugging mode does not work on encrypted virtual machines.

  Miscellaneous

  Running a virtual machine on a Linux host with grsecurity patches might cause the host to restart unexpectedly.
  Running a script event as root to suspend Fedora 13 or Red Hat Enterprise Linux 6 Beta 2 guest operating systems might not suspend the guests.
  Workaround: To suspend the Fedora 13 guest, apply a policy file greater than selinux-policy-3.7.19-57.fc13.
  Attempting to restore a virtual machine snapshot on a host with Diskeeper 2010 installed might fail.
  Workaround: Upgrade to Diskeeper 2010 version 14.0.898.0 or later.
  On Ubuntu 10.04 hosts, powering on a virtual machine with ThinPrint enabled might fail with the error message “thnuclnt: relocation error: /lib/tls/i686/cmov/libnss_files.so.2: symbol strcmp, version GLIBC_2.0 not defined in file libc.so.6 with link time reference”.
  Using fast user switching might cause unpredictable behavior in the Windows virtual machine, including problems with the mouse and with CPU usage.
  Workaround: Allow the Windows guest operating system to start and reach an idle state before you log in to the first user account.
  Printer device might not work on Ubuntu 10.04 hosts.
  Workaround: Manually configure the network or USB printer to print from the virtual machine.
  Converter does not support virtual disk size that exceeds 950GB.
  Workaround: Change the disk size value to 950GB.
  Record/replay might not function properly if the virtual machine has a serial port configured to serial.fileType = thinprint setting.
  Full screen switch mode is no longer supported, but it is still documented in the Workstation User’s Manual.
  Workaround: Disregard the documentation.

  Like

 7. Pingback: Guitar Lessons
 8. Pingback: Funny Quotes
 9. Pingback: texas scholarships
 10. Pingback: pounds till payday
 11. Pingback: Cosmetic Health
 12. Pingback: clarisonic opal
 13. Pingback: buy acne no more
 14. Pingback: Make Money

Thank you so much

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s